Vols col·laborar amb nosaltres?


El treball que desenvolupem a la UG M implica la participació de nombroses persones com ara els malalts i els familiars o amics que els cuiden, els estudiants i col· legues científics i clínics. Cadascú, dintre del nostre lloc de l’esquema global, complim una funció que necessita de la participació de la resta de peces de la maquinària per funcionar. Així, us convidem a participar dintre les nostres activitats, cadascú en aquell àmbit de participació que li siga més còmode.

Malalts És clar que tot el treball que hem desenvolupat, i el que esperem fer als propers anys, no pot dur-se a terme sense la col· laboració dels malalts i d'altres persones que ens ajuden mitjançant la donació de mostres biològiques que ens permeten investigar les causes genètiques comunes de les malalties neurològiques. Normalment, la participació dels malalts als projectes de la UGM es fa necessàriament mitjançant la consulta dels neuròlegs encarregats del seu seguiment. Ocasionalment, però, aquesta participació pot també incloures dintre d'altres aspectes, com ara participacióamb projectes de les Associacions de Malalts. En tot cas és important el assenyalar ací que la participació de qualsevol individu en un projecte d'investigació implica que aquest individu té dret a perda cap dels drets que li són reconeguts per les administracions espanyola, europea i per convencions internacionals signades i reconegudes pel Govern Espanyol.

Si considera que la seua participació pot ser important per dur a terme els nostres projectes, vol conèixer com pot participar-hi o té qualsevol pregunta que crega que podem contestar-li, no tinga cap dubte i plantege-mos-la a la següent adreça electrònica ugm@ibv.csic.es
Formes familiars
¿Té vosté, o pensa que té, una història familiar de malaltia neurològica? Si és així, i creu que a la UGM podem respondre qualsevol de les qüestions que esta situació pot possar-li no dubte en contactar-mos i expressar les seues qüestions. Pot fer això per correu electrònic a ugm@ibv.csic.es o postal a l’Institut de Biomedicina de València-CSIC, C/ Jaume Roig, 1. 46010 València.
Un nombre variable de malalts de Parkinson, Alzheimer, Epilèpsia, Esclerosi Múltiple i altres patologies relacionades, tenen un o més familiars afectats amb patologies similars. Al laboratori busquem aquells factors genètics que poden explicar aquesta associació i podem fer això amb individus procedents de qualsevol part del món. Si vosté es troba en una situació semblant es possible que tinga interés en ajudar-mos. Naturalment, li garantim que la informació que ens proporciones serà considerada absolutament confidencial i cap part d’ella serà distribuïda a altres llocs.
Clíniques El treball que desenvolupem al laboratori necessita l’estreta col·laboració dels especialistes clínics en neurologia. Però aquesta col·laboració ha de ser bidireccional. Açò vol dir que tots dos equips, el clínic i el bàsic, han de treballar amb objectius comuns i obtindre resultats interessants des de les dos perspectives. Així, la UGM està oberta al desenvolupament de nous projectes que puguen ser d’interés per als equips clínics amb independència que puguen incloures o no dintre d’algun dels projectes en marxa al laboratori. Si teniu interés en establir una col· laboració amb la UGM no dubteu en contactar amb el responsable del laboratori
Científics
Naturalment, les col· laboracions més habituals són aquelles establertes entre grups d’investigació complementaris. Així que no cal dir que estem oberts a participar en iniciatives patrocinades per altres equips, simplement, contacteu amb nosaltres i en parlarem del tema.
Estudiants
Si eres un estudiant de 3er any de qualsevol llicenciatura que estiga relacionada amb la temàtica del treball del laboratori pot ser siga possible el que t’incorpores al grup com alumne en pràctiques. Les condicions del laboratori no ens permeten més que admetre 1 estudiant per any, i no tots els anys. El període per presentar la teva sol· licitud inclou el primer trimestre del curs ( normalment fins al 15 de desembre) per incorporar-se al grup després de les vacances de Nadal. Necessitem conèixer el teu expedient i que ens faces arribar un breu CV amb aquells aspectes que consideres poden ser més destacables per la teua participació a la UGM. Això ho pots enviar per correu electrònic a la Unitat (ugm@ibv.csic.es), nosaltres avisarem aquells candidats que considerem més interessants per una entrevista personal abans de Nadal. Si no pots accedir al correu electrònic, pots enviar la informació per correu normal a l’adreça de l’Institut de Biomedicina de València (Jaume Roig, 11. 46010 València) o deixar la documentació a la recepció de l’Institut.